Duyurular
Öğrencilerin Dikkatine! İnternet Ortamında Uzaktan Eğitimle Verilen Türk Dili Dersi Örgün Olarak Da Verilmektedir.

ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! İNTERNET ORTAMINDA UZAKTAN EĞİTİMLE VERİLEN TÜRK DİLİ DERSİ ÖRGÜN OLARAK DA VERİLMEKTEDİR.

ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

Zorunlu TÜRK DİLİ dersini İnternet ortamında uzaktan eğitimle alan öğrencilerimiz, istedikleri takdirde bu dersi SAÜ Fen Edebiyat Fakültesi C Blok’ta örgün olarak da alabilirler.

Türk Dili dersinin salon, gün ve saat bilgileri şöyledir:

Fen Edebiyat Fakültesi C Blok B-04 no’lu derslik. Her Çarşamba: Saat 14.00-16.00

Not: Bu derse dersi alan bütün öğrenciler katılabilir.

Ancak bu dersi alan öğrencilerin ders ile ilgili çalışmaları (sınav, ödev vb.) SABİS’teki platformundan kullanıcı adları ve şifreleri ile girerek yapmaları gerekmektedir.